Nieuw ! Table d’hôtes au Pain de Sucre

Table d'Hôte betekent eigenlijk "dineren bij de gastvrouw aan tafel". Dit is bij ons niet letterlijk het geval want het is geen gezamenlijk dîner. Iedereen heeft zijn eigen tafeltje, zoals in een restaurant in feite.

Didi kokkerelt graag en maar liefst met allerlei gezonde lekkernijen van het seizoen, streekproducten en natuurlijk zoveel mogelijk groenten en kruiden uit eigen biologische moestuin !

Meerdere avonden in de week serveert zij een heerlijke 3-gangen maaltijd uit de zuid franse keuken op het terras voor het huis waar je volop kunt na genieten van je dag met een huisgemaakt "apéritif" !

Ben je allergisch, eet je geen gluten, of eet je liever vegetarisch? Laat het Didi van te voren even weten, dan houd zij graag rekening met jullie wensen en kan zij het menu voor je aanpassen.

Wil je graag een maaltijd soep bij aankomst na een lange dag onderweg ? Laat het ons ruim van te voren even weten per mail of telefonisch, dan zorgen wij dat de soep klaar staat !Voor het dagmenu rekenen we 24,5 € p.p. (inclusief wijn en koffie of thee)
Voor kinderen t/m 12 jaar 14,50 € p.p. (3-gangen incl. drank).
Voor de maaltijdsoep 12,- € p.p. (inclusief wijn)


Bon appétit !